آخرین خبرها و حاشیه های والیبال
ads

نحوه ی غیر فعال سازی صدای  Google maps

 

نحوه ی غیر فعال سازی صدای  Google maps

دو روش :

غیرفعال کردن از طریق تنظیمات

غیرفعال کردن در طول ناوبری

ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه صدای راهنمای Google maps را غیر فعال کنید تا در طول مسیر شما را  قدم به قدم راهنمایی نکند. این آموزش برای  iPhone یا iPad می باشد.

 

روش اول : غیرفعال کردن از طریق تنظیمات

google maps

  1. Google Maps را روی iPhone یا iPad خود باز کنید. آیکون این برنامه رنگارنگ است و روی آن حرف “G” نوشته شده است. شما می توانید این آیکون را در صفحه ی اصلی مشاهده کنید.
  2. روی منوی ☰ ضربه بزنید. این منو در گوشه ی سمت چپ صفحه قرار دارد.

گزینه Navigation

  1. روی Navigation ضربه بزنید. Navigation اولین گزینه ی منو است.

گزینه muted

  1. از زیر عنوان “ Sound & Voice ” روی Muted ضربه بزنید. با این کار راهنمای Google Maps غیر فعال می شود.

 

روش دوم : غیرفعال کردن در طول ناوبری

 

  1. Google Maps را روی iPhone یا iPad خود باز کنید. آیکون این برنامه رنگارنگ است و روی آن حرف “G” نوشته شده است. شما می توانید این آیکون را در صفحه ی اصلی مشاهده کنید.

انتخاب مقصد

  1. مکانی را به عنوان مقصد حرکت انتخاب کنید سپس روی Start ضربه بزنید.
  2. از سمت راست صفحه روی علامت صدا ضربه بزنید. این علامت زیر ذره بین جستجو قرار دارد.

قطع صدا

  1. روی دکمه ی mute ضربه بزنید. آیکون این دکمه نیز به شکل علامت صدا است اما روی آن خط کشیده شده است. با این کار ناوبری صوتی غیر فعال می شود.

 

منبع : نحوه ی غیر فعال سازی صدای  Google maps

ادامه مطلب
تاریخ ارسال : ۱۷ام اردیبهشت ۱۳۹۱
بازدید : 77 بازدید

نحوه حذف مکان های ذخیره شده در Google Maps با استفاده از iPhone یا  iPad

 

نحوه حذف مکان های ذخیره شده در Google Maps با استفاده از iPhone یا  iPad

 

ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه مکان های ذخیره شده در Google Mapsرا حذف کنید.

 

خلاصه ی ۱۰ ثانیه ای

  1. Google Maps را باز کنید.
  2. روی ≡ ضربه بزنید.
  3. روی Your Places ضربه بزنید.
  4. روی SAVED ضربه بزنید.
  5. روی category ضربه بزنید.
  6. روی مکان مورد نظر ضربه بزنید.
  7. روی SAVED ضربه بزنید.
  8. روی علامت آبی رنگ ضربه بزنید.

 

مراحل

Google Maps

  1. Google Maps را روی iPhone یا iPad خود باز کنید. آیکون این برنامه معمولا در صفحه ی اصلی قرار دارد.

منو Google Maps

  1. روی ≡ ضربه بزنید. این علامت در گوشه ی سمت چپ صفحه قرار دارد.

گزینه Your Places

  1. روی Your Places ضربه بزنید. این گزینه در بالای منو قرار دارد.

 

  1. روی زبانه ی SAVED ضربه بزنید. این زبانه در مرکز صفحه قرار دارد. لیستی از دسته بندی های مختلف نمایش داده خواهد شد.

گزینه Favorites

  1. روی دسته ی مکانی که می خواهید آن را حذف کنید ضربه بزنید. مکان های ذخیره شده به دسته های Favorites, Want to go  و  Starred placesتقسیم شده اند.

انتخاب مکان

  1. روی مکانی که می خواهید آن را حذف کنید, ضربه بزنید. با این کار صفحه ی اطلاعات موقعیت مشخص شده نمایش داده خواهد شد.

گزینه save

  1. روی SAVED ضربه بزنید. این آیکون به رنگ سبز و سفید است. با این کار مجددا به لیست دسته بندی ها منتقل می شود و علامت آبی رنگی روی محل ذخیره شده مشاهده خواهید کرد.
  2. روی علامت آبی رنگ ضربه بزنید. با این کار موقعیت مکانی ذخیره شده از دسته بندی ها و مکان های ذخیره شده در نقشه حذف خواهد شد.

 

منبع : نحوه حذف مکان های ذخیره شده در Google Maps با استفاده از iPhone یا  iPad

ادامه مطلب
تاریخ ارسال : ۱۵ام اردیبهشت ۱۳۹۱
بازدید : 84 بازدید

نحوه ی به اشتراک گذاری موقعیت مکانی در Google Maps با استفاده از iPhone یا iPad

نحوه ی به اشتراک گذاری موقعیت مکانی در Google Maps با استفاده از iPhone یا iPad

ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه موقعیت مکانی خود را در Google Maps با استفاده از iPhone یا iPad

به اشتراک بگذارید.

خلاصه ی ۱۰ ثانیه ای

  1. Google Maps را باز کنید.
  2. روی ≡ ضربه بزنید.
  3. روی Location sharing ضربه بزنید.
  4. روی GET STARTED ضربه بزنید.
  5. مدت زمان را انتخاب کنید.
  6. روش اشتراک گذاری را انتخاب کنید.

 

 

مراحل

  1. Google Maps را روی iPhone یا iPad خود باز کنید. آیکون این برنامه را که به شکل نقشه است و روی آن علامت قرمز دارد را در صفحه ی اصلی مشاهده خواهید کرد.

 

تنظیمات

  1. روی علامت ≡ ضربه بزنید. این علامت در گوشه ی سمت چپ صفحه قرار دارد.

گزینه ی Location sharing

  1. روی Location sharing ضربه بزنید. این گزینه تقریبا در وسط منو قرار دارد. صفحه ی خوش آمد گویی برای شما باز خواهد شد.
  2. روی دکمه ی آبی رنگ GET STARTED ضربه بزنید.
  1. مدت زمان را انتخاب کنید. این مدت زمان بسته به نیاز شماست.

برای محدود کردن زمانی که می خواهید موقعیت مکانی شما به اشتراک گذاشته می توانید از دکمه های – و + استفاده کنید. حالت اشتراک گذاری پیش فرض ۱ ساعت می باشد.

تعیین مدت زمان

  1. نحوه ی اشتراک گذاری ( و اینکه می خواهید آدرس شما با چه کسی به اشتراک گذاشته شود ) را مشخص کنید. مراحل انجام این کار با توجه به برنامه ای که از آن استفاده می کنید متفاوت است.

برای به اشتراک گذاری از طریق آدرس  Gmail, روی Select People ضربه بزنید. سپس مخاطب را انتخاب کنید. این مخاطب پیامی حاوی لینک موقعیت مکانی شما دریافت خواهد کرد.

برای ارسال یک پیام متنی یا iMessage، روی Message ضربه بزنید. سپس مخاطب را انتخاب کرده و روی « Send » ضربه بزنید. مخاطب URL مکان شما را دریافت خواهد کرد.

برای اشتراک گذاری از طریق یک برنامه دیگر مانند WhatsApp یا رسانه های اجتماعی مانند Facebook روی More ضربه بزنید. از ابزار های برنامه برای ارسال موقعیت مکانی به مخاطب استفاده کنید.

 

منبع : نحوه ی به اشتراک گذاری موقعیت مکانی در Google Maps با استفاده از iPhone یا iPad

ادامه مطلب
تاریخ ارسال : ۳ام اردیبهشت ۱۳۹۱
بازدید : 91 بازدید
سایر صفحات
مطالب روز والیبال