آخرین خبرها و حاشیه های والیبال
ads

نحوه حذف حساب Groupme از طریق iPhone یا iPad

 

نحوه حذف حساب Groupme از طریق iPhone یا iPad

ترفند ها به شما آموزش می دهد که چگونه حساب Groupme خود را از طریق iPhone یا iPad حذف کنید و تمام اطلاعات و چت های خود را پاک کنید.

 

خلاصه ی ۱۰ ثانیه ای

  1. Groupme را باز کنید.
  2. روی ۳ خط افقی ضربه بزنید.
  3. روی عکس پروفایل ضربه بزنید.
  4. به پایین صفحه بیایید و روی Delete GroupMe Account ضربه بزنید.
  5. روی Continue ضربه بزنید.
  6. رمز عبور خود را وارد کنید.
  7. روی Continue ضربه بزنید.

 

مراحل

GroupMe

  1. GroupMe را در iPhone یا iPad خود باز کنید. آیکون این برنامه به رنگ آبی و سفید است.

 

  1. از گوشه ی سمت چپ صفحه, روی ۳ خط افقی ضربه بزنید.

اگر GroupMe یک گفتگو را باز کرد, دکمه ی back را فشار دهید و به قسمت لیست چت ها بازگردید.

پروفایل GroupMe

  1. روی عکس پروفایل خود ضربه بزنید. با این کار جزئیات اطلاعات پروفایل شما باز خواهد شد.

Delete GroupMe Account

  1. به پایین صفحه بیایید و روی Delete GroupMe Account ضربه بزنید. این دکمه به رنگ آبی است و در پایین صفحه قرار دارد.

وارد کردن پسورد

  1. روی دکمه ی آبی رنگ Continue ضربه بزنید.

اگر ادمین گروه هستید, از شما خواسته می شود که مالکیت گروه را به فرد دیگری بسپارید, سپس می توانید مرحله ی نهایی را بگذرانید. در این موارد, روی گزینه ی Transfer next to ضربه بزنید و مخاطب مورد نظر خود را انتخاب کنید.

 

  1. در فیلد Password, رمز عبور حساب کاربری خود را وارد کنید. با این کار تصمیم شما برای حذف حساب و مالک بودن شما تایید می شود.

 

  1. روی دکمه Continue ضربه بزنید. حساب شما و تمام اطلاعات چت های شما حذف خواهد شد. به صفحه خوش آمد گویی برنامه هدایت خواهید شد.

بعد از این کار اگر به مدت ۴۸ ساعت وارد حساب خود نشوید, حساب شما به طور دائمی حذف خواهد شد.

 

منبع : نحوه حذف حساب Groupme از طریق iPhone یا iPad

تاریخ ارسال : ۱۵ام فروردین ۱۳۹۷
بازدید : 141 بازدید

نظرات کاربران